FG 750 godkjent opplæring Nå også med Landbrukskurs!

Hvorfor velge oss

Tilbakemeldinger som "beste opplæringen jeg noen gang har hatt" - "Flink til å få fram viktige poeng" - "meget bra oppgaver" - "Grundig og enkelt/godt fortalt" - "Lært veldig mye nytt" taler for seg selv. Vi har deg som deltager i fokus .

FG godkjent opplæring med utvidet innhold.

Vi tilbyr FG godkjent opplæring. Nyutviklet kompendium basert på kompetansekrav gitt i FG-750:2. Denne opplæring skal gi relevant kompetansegrunnlag til å gå opp til eksamen hos akkreditert sertifiseringsforetak. Opplæringen er godkjent av FG.

Fremdeles klasseromsundervisning

Våre kursdeltagere mener en får bedre utbytte av å møtes fysisk til et så innholdsrikt og intenst kurs, mye av erfaringsdelingen skjer mellom kursdeltagerne både i forbindelse med undervisningen og i pauser. Å jobbe sammen med prosjekteringsoppgaver blir vanskelig over nett. Vi har derfor valgt og beholde klasseromsundervisning på de fleste kursene våre.

Fornøyde kunder.

Vi har en lang portefølje av fornøyde kunder. Ved å velge Com Con AS som leverandør av din opplæring sikrer du deg den beste opplæringen innen faget. Kurs hjelper deg også med forberedelsen til FG 750 eksamen og re sertifiserings eksamen. Du vil som deltager på våre kurs få rabatt om du ønsker og gjennomføre eksamen i forbindelse med kurs hos DNV.

Installatører : “beste opplæringen jeg noen gang har hatt” “Kjempe bok, lettskrevet med bra bilder” “Flink til å få fram viktige poeng” “meget bra oppgaver” “Grundig og enkelt/godt fortalt” “Lært veldig mye nytt”

Tilsynspersonell brannvesenet : “Veldig bra. God dialog med oss deltagere underveis” “Veldig fornøyd med kurset. Har fått en større forståelse av brannalarmanlegg, kontroll og dokumentasjon ect.” ” God bok. Fin innholdsfortegnelse, god oppdeling og bra lesestoff.”

Nyutviklet håndbok, ABA abc. FG 750 kurset inkluderer også en helt ny håndbok innen faget, ABA abc. Grunnlag for denne håndboken er mange års erfaring innen undervisning, komitearbeid, erfaringsdeling og annet arbeid innen faget og faggrupper i miljøet. Håndboken er rettighetsbeskyttet og kun for personlig bruk. ABA abc kan også kjøpes av deltagere på re sertifiserings kurs. Pris for håndboken er 795,-

Oppfølging.

Vi i Com Con AS vil, så langt det lar seg gjøre, være tilgjengelig for spørsmål og kommentarer i etterkant av endt kurs. Større rådgivningsoppdrag kan gjøres etter avtale.

Unik kompetanse.

Ny håndbok. Kursholder er selv ansvarlig for utvikling av håndbok brukt i opplæringen og kjenner derfor innholdet veldig godt.

Verv i komite hos Standard Norge. Kursholder sitter som leder i komite SNK/011 i regi av Norsk Standard, som har ansvar for NS3960 og NS 3961 samt revisjon av disse. Dette har gitt en unik kunnskap og erfaring med hva som ligger bak formuleringer brukt og kan i mange tilfeller gjengis med konkrete eksempler.

Gode referanser. Kursholder har et godt og etablert navn i fagmiljøet og har gode referanser fra tidligere kursdeltakere på sin formidlingsevne og evne til å skape engasjement blant deltagerne.

Lang erfaring. Kursdeltageren får et innblikk i en erfaringsbank fra en kursholder som evner å gjøre innholdet i kursmateriellet levende og engasjerende.

Fleksibilitet.

Vi har som mål å kunne nå våre kunder på deres lokasjon, og vi strekker oss langt for å tilfredsstille dine ønsker og behov.

Lave kostnader.

Ved selv å være kostnadsbevisste, kan vi tilby opplæring til en meget konkurransedyktig kostnad for våre kunder, selv med klasseromskurs, inkludert håndbok og utvidet undervisningstid.

Spar kostnad ved bedriftsinterne kurs. Ved bestilling av bedriftsinterne kurs vil bedriften, i tillegg til en rimeligere kursavgift pr. deltager, kunne spare bl.a. reisekostnader for de ansatte. Slik opplæring kan nå også tilbys mindre bedrifter. Det stilles krav til minimum antall deltagere.

Rabatt på eksamen og sertifisering. Ved påmelding på kurs hos Com Con AS vil du automatisk få rabatt på sertifiseringskostnad ved gjennomføring hos DNV. Rabattkode blir utlevert av Com Con ved påmelding.

Ta kontakt for tilbud for din bedrift.

Uavhengighet.

Vi mener at uavhengighet til spesifikt utstyr er viktig når man skal drive generell opplæring innen et fag med mange leverandører.

  • Vi har god dialog og godt samarbeid med de fleste leverandørene i Norge, men er ikke direkte knyttet til noen av leverandørene.
  • Norsk akkreditering stiller også krav om uavhengighet og helt klare skiller mellom tilbyder av opplæring og sertifiseringsorgan.