FG 750 godkjent kurs

Sommerens kurskalender er nå lagt ut og er åpen for påmelding. Vi har hatt gleden av å ønske mange velkommen til kurs så langt i år og ønsker gjerne og hilse på deg i løpet av sommer og høsten. Trenger du FG 750 kurs resertifisering eller sertifiserings i løpet av 2023, eller ønsker generell kompetanse innen ABA meld deg på kurs i dag. Vi hjelper deg med forberedelse til FG 750 eksamen. Vi har kursholder med lang erfaring og de mest oppdaterte kursene på markedet. Vi tilbyr også uavhengig rådgivning innen faget.

Et faglig stort nettverk og mange års erfaring fra standardiseringsarbeid, undervisning samt god kontakt med fagorganisasjoner og bedrifter innen fagfeltet gir oss en unik mulighet til og holde deg oppdatert innen faget.

Ante Salte Andersen, som er vår kursansvarlig har blant annet hatt god dialog med myndigheter og forsikring (FG) gjennom mange år. Han er kanskje også den mest erfarne kursholder innen FG 750 kurs med temaer som prosjektering, installasjon, kontroll, drift og vedlikehold av automatiske brannalarmanlegg. Denne erfaringen deler vi gjerne med dere slik at dere på best mulig måte kan forberede dere til FG 750 eksamen innen automatiske brannalarmanlegg.

Godkjent FG 750 kurs også innen landbruket

Vi tilbyr FG godkjent opplæringskurs med rammer satt i FG-750:2. Dette er kompetanse kurs som også er forberedende for eksamen innen FG 750sertifisering for personell. Sertifisert personell er en av forutsetningene for sertifisering av foretak FG 760.

Vi blir anbefalt av blant annet Noralarm.

Meld deg på FG 750 kurs her.

For å melde deg på re sertifiserings-kurs, FG 750 velger du “forkurs re sertifisering” her. Les mer om re sertifisering her.

Her kan du melde deg opp til eksamen om du ønsker og bruke DNV.

Husk og meld deg på kurs hos oss først og få rabattkode på påmelding til eksamen.

Ny håndbok i faget.

I forbindelse med deltagelse på vårt hovedkurs vil du også få et eksemplar av vår egenutviklede håndbok ABA ABC. Denne håndboken er utviklet med grunnlag i mange års erfaring fra undervisning i faget og de utfordringene som en møter både som eier av anlegget, prosjekterende, installatør, leverandør av utstyr og kontrollerende samt tilsynspersonell hos brannvesenet. Boken kan også kjøpes av deltagere på re sertifiserings-kurs om ønskelig.

Vi håper du vil vurdere oss og vår kompetanse for kanskje den beste og mest innholdsrike opplæringen i forbindelse med forberedelse til eksamen innen FG-750 og rådgivning innen faget ABA.

Bli en del av vårt fagmiljø og meld deg opp til kurs eller bestill rådgivning i dag.

Har du behov for faglig kompetanse innen ABA? Ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen.