FG 750 godkjent kurs

Som en av de første i Norge kan vi tilby FG godkjent kurs innen automatiske brannalarmanlegg FG 750. Trenger du sertifisering eller resertifisering har vi kurset og kompetansen du trenger for å kunne bestå eksamen. Vi tilbyr også uavhengig rådgivning innen faget.

Besøk oss på Eliaden 30. mai til 2. juni 2022, stand E 04-19

Vi hjelper deg med forberedelse til FG 750 eksamen og har kursholdere med lang erfaring og de mest oppdaterte kursene på markedet.

Vi har et faglig stort nettverk og mange års erfaring fra standardiseringsarbeid samt god kontakt med fagorganisasjoner innen fagfeltet. Ante Salte Andersen, som er vår kursansvarlig har blant annet hatt et godt samarbeid med myndigheter og forsikring (FG) gjennom mange år. Han er kanskje også den mest erfarne kursholder innen FG 750 kurs med temaer som prosjektering, installasjon, kontroll, drift og vedlikehold av automatiske brannalarmanlegg. Denne erfaringen deler vi gjerne med dere slik at dere på best mulig måte kan forberede dere til eksamen innen faget.

Godkjent FG 750 kurs.

Vi tilbyr FG godkjent opplæringskurs med rammer satt i FG-750:2. Dette er et forberedende kurs for eksamen innen sertifisering for personell. Sertifisert personell er en av forutsetningene for sertifisering av foretak FG 760.

Vi blir anbefalt av blant annet Noralarm.

Meld deg på FG 750 kurs her.

For å melde deg på re sertifiserings-kurs, FG 750 velger du “forkurs re sertifisering” her. Les mer om re sertifisering her.

Meld deg opp til eksamen hos DNV her.

Husk og meld deg på kurs hos oss først og få rabattkode på påmelding til eksamen.

Ny håndbok i faget.

I forbindelse med deltagelse på vårt hovedkurs vil du også få et eksemplar av vår egenutviklede håndbok ABA ABC. Denne håndboken er utviklet med grunnlag i mange års erfaring fra undervisning i faget og de utfordringene som en møter både som eier av anlegget, prosjekterende, installatør, leverandør av utstyr og kontrollerende samt tilsynspersonell hos brannvesenet. Boken kan også kjøpes av deltagere på re sertifiserings-kurs om ønskelig.

Vi håper du vil vurdere oss og vår kompetanse for kanskje den beste og mest innholdsrike opplæringen i forbindelse med forberedelse til eksamen innen FG-750 og rådgivning innen faget ABA.

Bli en del av vårt fagmiljø og meld deg opp til kurs eller bestill rådgivning i dag.

Har du behov for faglig kompetanse innen ABA? Ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen.