FG 750 godkjent opplæring

Våre introduksjons priser på kurs utløper i juli 2022. Ny kurskalender kommer snart så vær rask med å bestille for å benytte introduksjonspris :) Vår opplæringsbok ABA ABC er også fremdeles inkludert i kursavgiften. Vi har i 2021 hatt gleden av og tilby vårt opplæringsprogram innen faget til flere store og små aktører i markedet og ønsker nye kunder i 2022 velkommen til vårt ABA miljø. Kurset er godkjent av FG

Kurs FG 750. (grunn opplæring / hoved kurs)

Dette kurset går over 2.5 dager (22 timer) og er blant annet forberedende for eksamen innen ordningen. Kurset krever, om ikke annet er oppgitt, fysisk oppmøte på angitt lokasjon. Kurset er passer for alle som har en rolle innen automatiske brannalarmanlegg eller som ønsker utdypende kunnskap i faget.

Vi viderefører våre introduksjons tilbud også i starten av 2022 og inkluderer en utgave av vår nye håndbok ABA ABC. Meld deg på kurs her.

Pris pr deltager: 9750,- Egne priser for bedriftsinterne kurs. Ta kontakt.

Ønsker deltagere på våre kurs å gå opp til eksamen i forbindelse med kurset, kan dette gjøres via DNV. Deltagere på kurs vil få rabatt ved gjennomføring av eksamen og sertifisering hos DNV.

Deltagere på kurs står ellers fritt til å velge leverandør av eksamen og sertifisering.

Re sertifiserings kurs FG 750.

Re sertifiserings kurs er forberedende kurs til re sertifiserings eksamen for de som allerede er sertifiserte og trenger fornyelse av sertifikatet.

For påmelding til dette kurset velg “forkurs re-sertifisering” her. Kurset blir holdt både ved oppmøte og elektronisk. (se kursoversikt) Deltagere til re sertifisering vil ha mulighet til å kjøpe håndboken ABA ABC ved forespørsel.

Det vil også her være mulighet for å avlegge eksamen i forbindelse med kurs via DNV. Deltagere vil da få rabatt ved på disse tjenestene hos DNV.

Kurs hos oss.

Vi har i dag mange store og små kunder som gir oss fantastiske tilbakemeldinger på våre kurs. Dette setter vi stor pris på og takker for tilliten.

Vi har som mål å gi deg som deltager en god opplevelse gjennom disse dagene. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli både involvert og engasjert i temaene vi tar for oss når vi forbereder deg til eksamen innen FG 750.

Men kanskje det viktigeste er at du vil kunne kjenne igjen utfordringer fra din egen hverdag og kunne dra nytte av de praktiske løsninger vi kommer frem til sammen.

Opplæringen er godkjent av FG og vil legge et godt grunnlag for å gå opp til eksamen innen faget og kunne bestå disse.

Bestilling av 750 kurs.

Bedriftsinterne FG 750 kurs og kursplasser på oppsatt kurs bestilles direkte via nettsiden eller kontakt oss på e-post eller telefon. Forespørsel om bedriftsinterne kurs eller rådgivning gjøres via e-post eller telefon

Sammen vi finner den beste og rimeligste løsningen for deg og din bedrift.

Priser.

Pris pr deltager på forberedende FG 750 kurs (2.5 dager) er 9750,-

Pris pr deltager på forberedende FG 750 resertifisering kurs (4 timer) kurs er 2500,-

FG 750 eksamen.

Kursene inneholder ikke eksamen. Slik eksamen kan kun tilbys av akkreditert sertifiseringsorgan.

Ønsker deltagere på våre kurs å gjennomføre eksamen i forbindelse med kurs kan dette gjøres via DNV. Deltagelse på eksamen krever egen påmelding til DNV. Deltagere på kurs står ellers fritt til å velge leverandør av eksamen og sertifisering.

Meld deg opp til eksamen for FG 750 eller re sertifiserings hos DNV. Her vil du også finne mer informasjon og priser på sertifisering / eksamen

NB! Husk at du som deltager på våre kurs vil få rabatt ved oppmelding til eksamen hos DNV.

For mer info se under eksamen.