FG 750 godkjent opplæring

Com Con AS tilbyr et nytt og utvidet opplæringsprogram innen faget automatiske brannalarmanlegg (ABA) godkjent av FG.

Kurs FG 750.

Dette kurset går over 3 dager og er forberedende for eksamen. Kurset krever, om ikke annet er oppgitt, fysisk oppmøte på angitt lokasjon. Kurset skal gjøre deg i stand til å bestå eksamen. Meld deg på kurs her. Pris pr deltager: 9750,- Dette kurset inkluderer en utgave av vår nye håndbok ABA ABC. Deltagere på dette kurset vil få rabatt ved gjennomføring av eksamen og sertifisering hos DNV.

Re sertifiserings kurs FG 750.

Re sertifiserings kurs er forberedende kurs til re sertifiserings eksamen for de som allerede er sertifiserte og trenger fornyelse av sertifikatet. For påmelding til dette kurset velg “forkurs re-sertifisering” her. Kurset blir holdt både ved oppmøte og elektronisk. (se kursoversikt) Deltagere til re sertifisering vil ha mulighet til å kjøpe håndboken ABA ABC ved forespørsel. Deltagere på dette kurset vil få rabatt ved gjennomføring av eksamen og videre sertifisering hos DNV.

Kurs hos oss.

Vi har som mål å gi deg som deltager en god opplevelse gjennom disse dagene. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli både involvert og engasjert i temaene vi tar for oss når vi forbereder deg til eksamen innen FG 750. Du vil kunne kjenne igjen utfordringer fra din egen hverdag og kunne dra nytte av de praktiske løsninger vi kommer frem til sammen. Opplæringen er godkjent av FG og vil legge et godt grunnlag for å gå opp til eksamen innen faget og kunne bestå disse.

Bestilling av 750 kurs.

Bedriftsinterne FG 750 kurs og kursplasser på oppsatt kurs er allerede nå tilgjengelig for bestilling med gjennomføring fra midten av august 2021. Bruk påmeldingsknappen for grunn kurs og re sertifiserings kurs eller kontakt oss på e-post eller telefon med forespørsel om bedriftsinterne kurs eller rådgivning. Sammen vi finner den beste og rimeligste løsningen for deg og din bedrift.

Priser.

Pris pr deltager på forberedende FG 750 kurs (3 dager) er 9750,-

Pris pr deltager på forberedende FG 750 resertifisering kurs (4 timer) kurs er 2000,-

FG 750 eksamen.

Kursene inneholder ikke eksamen. Slik eksamen kan kun tilbys av akkreditert sertifiseringsorgan.

Meld deg opp til eksamen for FG 750 eller re sertifiserings hos DNV.

Husk at du som deltager på våre kurs vil få rabatt ved oppmelding til eksamen hos DNV.

For mer info se under eksamen.