Komplett opplæring innen Automatiske brannalarmanlegg!

Hos oss får du mer enn bare kurs. Våre kursholdere er ansatt hos oss som gir deg mulighet for og ta kontakt også etter at kurs er ferdig. Vi har det største utvalget av kompetansekurs innen faget, og er helt uavhengige. Som deltager på vårt FG 750 kurs får du vår egen håndbok ABA abc. Dette er sannsynligvis den mest komplette boken innen faget automatiske brannalarmanlegg. Vi er her for deg, også etter at kurset er ferdig!

Våre kurs innen automatiske brannalarmanlegg:

FG 750 hovedkurs (sertifiseringskurs)

FG 750 Landbruk og Veksthus (sertifiseringskurs)

FG 750 resertifiseringskurs (sertifiseringskurs)

FG 790 kontroll kurs

Kurs i eldre regelverk for kontroll, påbygg for FG 790 (BF85 til TEK10)

Bruk av røykvarslere i mindre bebyggelse NS EN 14604

Vi er også tilgjengelige for fagdager, foredrag og kick off. Vi stiller alltid som en uavhengig part.

Eksamen knyttet til sertifiseringskurs

For og gjøre det enklere for deg som ønsker et sertifikat og for og spare deg for en ekstra dag borte fra jobb tilbyr DNV eksamen i forlengelse av alle våre kurs knyttet mot sertifisering. Kostnad for sertifisering er ikke inkludert i kursprisen. Søknad om sertifisering og oppmelding til eksamen må gjøres separat til DNV. Eksamensavgift er inkludert i sertifisering kostnaden hos DNV.

Våre kurs på flere plattformer

Våre kurs tilbys i dag gjennom flere samarbeidspartnere.

I tillegg til oppsatte kurs på vår nettside, tilbyr vi bedriftsinterne kurs for leverandører og installatørfirma. Vi bistår også leverandører som ønsker og tilby sine partnere og kunder kompetanse innen faget med å sette opp kurs gjerne i forbindelse med at de selv avholder produkt kurs. Dette har vist seg meget populært og er en effektiv måte og sikre at leverandørens produkter blir brukt på best mulig måte.

Alle våre kurs avholdes som klasseromskurs for at du som deltager skal få best utbytte disse dagene, med unntak av re-sertifiseringskurs som holdes elektronisk.

Vi ser at flere ønsker og sette opp kurs og opplæring innen faget noe som er meget hyggelig. Tilbakemelding fra leverandører som Noby AS og deltagere på slike kurs har vert utelukkende positive. Her får deltagerne en unik mulighet til og få i pose og sekk. Som deltager på slike kurs har en mulighet for og få gjennomført leverandørens egne produktkurs / opplæring i sammenheng med FG 750 kurset. En får også en kontakt med sin leverandør som ikke kan etableres noe annet sted. Spør gjerne din leverandør om de har satt opp, eller har planer om, slike kurs .

Eksamen

Våre kursdeltagere kan, som alltid, avlegge eksamen i forbindelse med alle våre FG 750 kurs dersom dette er ønskelig. Eksamen i forbindelse med våre kurs er i regi av DNV. Annen leverandør av sertifiseringstjenester kan også velges, men kan ikke tilbys i direkte sammenheng med noen av våre kompetanse kurs.

Med deg i fokus

Vi har som mål å gi deg som deltager en god opplevelse gjennom disse dagene. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli både involvert og engasjert i temaene vi tar for oss når vi forbereder deg til eksamen innen FG 750 eller om du bare ønsker mer kompetanse på ABA.

Men kanskje det viktigeste er at du vil kunne kjenne igjen utfordringer fra din egen hverdag og kunne dra nytte av de praktiske løsninger vi kommer frem til sammen. Dette fordi du selv er delaktig i undervisningen. Kanskje kan vi sammen kan gi deg et nytt syn på gamle eller eksisterende utfordringer?

Vi har i dag mange store og små kunder som gir oss fantastiske tilbakemeldinger på nytteeffekt og flotte kursopplevelser. Dette setter vi stor pris på og takker for tilliten.

Opplæringen er godkjent av FG og vil legge et godt grunnlag for å gå opp til eksamen innen faget og kunne bestå disse.

Nyhet! Kontroll kurs FG 790

Kurset går over en dag og inneholder bruk av FG 790 og FG kontroll

Vi ser blant annet på krav til utførelse og kompetanse, bruk av sjekkliste, vurdering av avvik og listeføring i FG kontroll

Kurset arrangeres i hovedsak som klasseromsundervisning på oppsatte lokasjoner eller tilbys som bedriftsintern opplæring.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Kurs FG 750. (grunn opplæring / hoved kurs)

Dette kurset går over 2.5 dager (22 timer) og er blant annet forberedende for eksamen innen ordningen. Kurset krever, om ikke annet er oppgitt, fysisk oppmøte på angitt lokasjon. Kurset er passer for alle som har en rolle innen automatiske brannalarmanlegg eller som ønsker utdypende kunnskap i faget.

Kursavgiften inkluderer fremdeles en utgave av vår populære håndbok ABA abc.

Meld deg på kurs her.

Pris pr deltager: 12.850,- Egne priser for bedriftsinterne kurs. Ta kontakt.

Ønsker deltagere på våre kurs å gå opp til eksamen i forbindelse med kurset, kan dette gjøres via DNV. Deltagere på kurs vil få rabatt ved gjennomføring av eksamen og sertifisering hos DNV.

Deltagere på kurs står ellers fritt til å velge leverandør av eksamen og sertifisering.

Kurs FG 750 Landbruk og veksthusnæringen

Dette kurset går over 1.5 dager (12 timer) og er blant annet forberedende for eksamen innen ordningen. Kurset krever, om ikke annet er oppgitt, fysisk oppmøte på angitt lokasjon. Kurset er passer for alle som har en rolle innen automatiske brannalarmanlegg innen landbruk og veksthusnæringen eller som ønsker utdypende kunnskap i faget. For sertifisering kreves blant annet bestått eksamen fra hovedkurs

Meld deg på kurs her.

Pris pr deltager: 8.500,- Egne priser for bedriftsinterne kurs. Ta kontakt.

Ønsker deltagere på våre kurs å gå opp til eksamen i forbindelse med kurset, kan dette gjøres via DNV. Deltagere på kurs vil få rabatt ved gjennomføring av eksamen og sertifisering hos DNV.

Deltagere på kurs står ellers fritt til å velge leverandør av eksamen og sertifisering.

Re sertifiserings kurs FG 750.

Re sertifiserings kurs er forberedende kurs til re sertifiserings eksamen for de som allerede er sertifiserte og trenger fornyelse av sertifikatet.

For påmelding til dette kurset velg “forkurs re-sertifisering” her. Kurset blir holdt både ved oppmøte og elektronisk. (se kursoversikt) Deltagere til re sertifisering vil ha mulighet til å kjøpe håndboken ABA ABC ved forespørsel.

Det vil også her være mulighet for å avlegge eksamen i forbindelse med kurs via DNV. Deltagere vil da få rabatt ved på disse tjenestene hos DNV.

Bestilling av 750 kurs.

Bedriftsinterne FG 750 kurs og kursplasser på oppsatt kurs bestilles direkte via nettsiden eller kontakt oss på e-post ante.andersen@com-con.no eller telefon 906 23 549.

Ta gjerne kontakt med din leverandør og hør om det er satt opp FG 750 kurs hos dem. En kan også sjekke hos ExTek om det er ledige plasser der.

Sammen vi finner den beste og rimeligste løsningen for deg og din bedrift.

Priser.

Pris pr deltager på forberedende FG 750 kurs (22 timer over tre dager) er 12.850,-

Pris pr deltager på forberedende FG 750 kurs landbruk (12 timer over to dager) er 8.500,-

Pris pr deltager på forberedende FG 750 resertifisering kurs (4 timer) er 2800,-

Pris pr deltager kontroll kurs FG 790 (8 timer) er 5.500,-

Pris pr deltager Kurs i eldre regelverk for kontroll (8 timer) er 5.500,-

Pris pr deltager kurs i bruk av røykvarslere (NS EN14604) (8 timer) er 5.500,-

Foredrag, fagdag, kick off eller andre forespørsler, ta kontakt

FG 750 eksamen.

Kursene inneholder ikke eksamen. Slik eksamen kan kun tilbys av akkreditert sertifiseringsorgan.

Ønsker deltagere på våre kurs å gjennomføre eksamen i forbindelse med kurs kan dette gjøres via DNV.

Eksamen gjennomføres som en forlengelse av oppsatte kurs, så du får avholdt eksamen samme sted og dato som kurset er satt opp. Du slipper da og selv avtale og sette av egen dag for dette. Deltagelse på eksamen krever egen påmelding til DNV. Deltagere på kurs står ellers fritt til å velge leverandør av eksamen og sertifisering.

Meld deg opp til eksamen for FG 750 eller re sertifiserings hos DNV. Her vil du også finne mer informasjon og priser på sertifisering / eksamen

NB! Husk at du som deltager på våre kurs vil få rabatt ved oppmelding til eksamen hos DNV.

For mer info se under eksamen.