Kurs

Mer enn bare et kurs. Vi ønsker å gi deg både kompetanse, trygghet og mestring. Vi mener nytteeffekt og måloppnåing for deltagerne våre skal være første prioritet. Vårt mål er å utruste deg med nok kunnskap og selvtillit til å takle utfordringene i hverdagen din.

Vår tilnærming handler ikke bare om å lære fakta, men om å skape forståelse som kan utgjøre en forskjell, og redde liv. 

Med vårt erfarne team av fast ansatte kursholdere går vi utover det vanlige. Vi er her for deg ikke bare under, men også etter kurset, alltid klare til å svare på spørsmål og gi støtte.

Med over 10 års erfaring og tusenvis av kursdeltakere bak oss, tilbyr vi skreddersydde kurs som gir praktiske svar på dine behov og utfordringer.

Vi er den eneste tilbyderen av FG 750 kurs med vår egen håndbok, ABA abc, og våre kurs kan tilpasses dine behov som bedriftsinterne kurs, eller i samarbeid med ditt firma.

Dokumenter din kompetanse med et FG-sertifikat. Alle våre sertifiseringskurs gir mulighet for sertifiseringseksamen via DNV, enten i klasserommet eller online.*

La oss hjelpe deg på vei mot kompetanse og trygghet. Ta kontakt i dag, så finner vi den beste løsningen for deg og din bedrift.

*Ved online FG 750 kurs kreves en ekstra dag for eksamen.

FG 750 Hovedkurs

For at brannalarmanlegget skal oppnå sin hensikt og redde liv, krever det at anlegget er prosjektert og installert rett.
Kurset er forberedende for FG 750 eksamen

FG 750 Landbruk og Veksthus

Kurset bygger videre på vårt hovedkurs FG 750 og er bygget opp rundt utfordringer vi finner i landbruk og veksthus. Kurset er forberedende for eksamen innen FG 750 landbruk

FG 750 Re-sertifisering

Få en nyttig gjennomgang på endringer i regelverk og svar på noen av de daglige utfordringene du har. Kurset er forberedende for FG 750 resertifiserings eksamen

FG 790 Kontroll Kurs

Kurset tar for seg hensikt med kontroll og hvordan avvik vurderes og føres mot sjekklister gitt i FG 790.

Kurs i eldre regelverk for kontroll

Kontroll av brannalarmanlegg utføres ofte i henhold eldre regelverk. Hva gjaldt før? Kurset gir en innføring i regelverk og FG regler for brannalarmanlegg fra 1985 frem til 2010

Kurs røykvarsler, NS/EN14604

Røykvarslere brukes i områder hvor det er gitt unntak fra krav om brannalarmanlegg. Hvor er det greit og bruke røykvarslere og i hvilket omfang skal de brukes?

Kurs i Nødlys / Ledelys

Når skal du velge etterlysende ledesystem, og når velger vi nødlyssystem?