Rådgiving og Foredrag

Com Con AS innehar i dag en unik kompetanse i faget basert på bl.a. faglig stort nettverk, mange års erfaring fra standardiseringsarbeid, kontakt med leverandører, fagorganisasjoner, og godt samarbeid med myndigheter og forsikring (FG). Vi har lang erfaring med undervisning innen prosjektering, installasjon, kontroll drift og vedlikehold av ABA.

Vi møter bedrifter med ulik størrelse og fra forskjellige grener innen bransjen. Vi møter bedriftens ansatte, medarbeidere og ledere og tar del i deres erfaringer. Derfor kjenner vi godt til deres utfordringer og er i stand til å tilpasse rådgivning for å finne de beste løsningene.

Ansvarlig rådgivning hos Com Con AS, Ante Salte Andersen, har et godt og etablert navn i fagmiljøet og sitter bl.a. som leder i komite SNK/011 hos Standard Norge som har ansvar for NS 3960 og NS 3961. Dette har gitt oss en unik kunnskap og erfaring om hvilke vurderinger som er lagt til grunn og hva som ligger bak formuleringer brukt i standarden.

Bred erfaring fra undervisning av prosjekterende, installatører, kontrollører og drift- og vedlikeholds personell, har gitt kursholder et godt innblikk i hvordan arbeidet utføres i det daglige og hvordan utfordringer møtes og løses. Spørsmål kan med bakgrunn i dette ofte gjengis og forklares med konkrete eksempler.

Med bakgrunn i denne erfaringen har vi også utviklet egen håndbok innen faget som brukes i kurssammenheng. Com Con As har også god dialog med mange av landets brannvesen.

Vi kan skreddersy rådgivningen til dine behov.

Det er mange gode grunner til å velge oss. Ved selv å være kostnadsbevisste, kan vi tilby også rådgivning til en meget konkurransedyktig pris for våre kunder.

Ønsker du innspill, informasjon om regelverk og endringer, eller betraktninger om faget?  Vi er tilgjengelige for fagdager, foredrag og kick off. Vi stiller alltid som en uavhengig part.

Ta kontakt med oss i dag.