Brannalarm

Kurs, Kontroll & rådgivning

Hensikten med et brannalarmanlegg er å varsle om brann, og på denne måten redde liv ved å få mennesker ut av bygget.

Varsling av brann skal få mennesker ut av bygget og redde liv.

For og få dette til må vi ha nødvendige holdninger, kunnskap og kvalitet i alle ledd.

Vi tilbyr blant annet:

  • Sertifiseringskurs 
  • Kompetansekurs
  • Uavhengig kontroll av brannalarmanlegg
  • Rådgivning innen brannalarmanlegg
  • Foredrag og fagdager

Våre Tjenester

Kurs

Sikre din bedrift høy kompetanse ved å delta på et av våre kurs. Vi har kanskje det største utvalget av kompetanse kurs og FG sertifiseringskurs innen brannalarmanlegg. Våre kursholdere er engasjert i din hverdag. DNV gir mulighet for å avholde eksamen på alle våre sertifiseringskurs i forbindelse med kurset.

Rådgiving og Foredrag

Trenger du spesialisert rådgiving eller et engasjerende foredrag innen Brannalarmanlegg vil våre rådgivere hjelpe deg. Vi kan også bistå eller arrangere fagdager for din bedrift med fokus på utfordringer innen faget de ansatte møter i hverdagen og finne løsninger sammen. Kompetanse betyr trygghet.

Uavhengig Kontroll

Skal du overta et eksisterende bygg eller har planer om å sette opp et nytt? Du ønsker da kanskje å unngå uforutsette utgifter eller å kjøpe «katta i sekken» Vi gjennomfører en upartisk kontroll med nye øyne som bidrar til å verifisere at brannalarmanlegget er i henhold til beskrivelse og eller bestilling. En uavhengig kontroll utført etter FG 790 kan også gi grunnlag for gunstige forsikringsvilkår på ditt bygg.

Hvem trenger våre Tjenester?

Kompetanse innen brannalarmanlegg er kritisk for en rekke yrkesgrupper og enkeltpersoner som har ansvar for bygningers og menneskers sikkerhet. 

Dette inkluderer bygningsingeniører, arkitekter, branntekniske rådgivere, elektrikere, installasjonsteknikere, sikkerhetsansvarlige, brannvesen, nødetater, ansatte, beboere, driftsansvarlige og byggeiere. 

Ansvarlige personer må tilegne seg nødvendig kompetanse og ferdigheter for å kunne integrere, installere, administrere, forstå og vedlikeholde brannalarmanlegg. 

Dette er avgjørende for å sikre liv og minimere brannrisiko.

Kundeomtale

Artikler

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev. På denne måten holder vi deg oppdatert blant annet når dit sertifikat er i ferd med å utgå, faglig innhold, nye kurs, etc. Ønsker du som tidligere kursdeltager slike nyhetsbrev, må du også registrere deg.