KOMPLETTE LØSNINGER

Prosjekt og Modifikasjon

Planlegging og gjennomføring av prosjekt og modifikasjoner enten som enkelt systemer eller komplette telecom pakker mot plattformer, rigger, FPSO og supply.

Vi dekker spekteret av system og tjenester fra design, planlegging, anskaffelser, installasjon og ferdigstillelse. Våre ingeniører vet hvilke løsninger som fungerer og hva som skal til for å dekke deres behov. Vi har lang erfaring med prosedyrer og standarder som NORSOK og DNV.

 

Installasjon

Helt siden starten i 1985 har vårt hovedfokus vært på installasjon og installasjonstjenester. Vår kompetanse og erfaring sikrer riktige valg av utstyr og løsninger, en kvalitetsmessig installasjon og effektiv ferdigstillelse.

Vi har spisskompetanse innen installasjon av radio, antenne, fiber og kablingssystemer samt alle typer Telecom systemer: Radio linje, CCTV, PABX, PA & Alarm, WiFi, UHF/VHF, Radar, SatCom, TETRA, LTE, Entertainment, Environmental & Meteorological monitoring, telecom power and UPS.

Våre tjenester omfatter også installasjonsoppfølging, test- og verifikasjon, ferdigstilling (MC og Commissioning) og Hook-up og integrasjon.

Vi har utstyr for test, måling, verifikasjon og dokumentasjon av både fiber, coax, radio og kablede nettverk. Alle våre teknikere er kurset / sertifisert på fiber, cat.x nettverk og coax plugger /konnektorer.

Drift og Vedlikehold

Com Con har utført drift og vedlikeholds-tjenester på et bredt spekter av Telecom systemer offshore i mer enn 20 år, med flere oljeselskap blant våre kunder.

Våre tjenester omfatter planlegging og gjennomføring av preventivt og korrektivt vedlikehold, og vi utfører fast eller progambasert PM og EXPM for flere offshore aktører.

Vi kan også være behjelpelige med utvikling av driftsprosedyrer og gjennomføring av opplæringsprogram der kunde selv ønsker å utføre periodisk vedlikehold.

Service & Support

Service og support avdelingen vår omfatter driftsstøtte og teknisk bistand til telekommunikasjonsanlegg både på land og offshore over stort sett hele verden.

Dette inkluderer reservedelshåndtering, utvidelser og modifikasjoner, oppgraderinger eller bistand ved feilsøking og feilretting. Vår målsetning er at våre kunder skal være fornøyd med sine Telecom systemer gjennom hele livsløpet.

Komplette løsninger

Com Con er en rendyrket Telecom kontraktør med spesialkompetanse innen telekommunikasjon offshore.

30 års erfaring med telekommunikasjon fra Norsk olje & gass industri gir oss suveren kompetanse. Våre ingeniører, teknikere og installasjonspersonell sørger for fokus og kvalitet gjennom hele livsløpet.

Prosjekt | Installasjon | Drift & Vedlikehold | Service & Support

Komplette løsninger – enkelt og greit!