Com Con vinner kontrakt med cruiseskipet The World

16. October, 2018

Kontrakten går ut på å bytte ut og oppgradere eksisterende system med et mer moderne og fleksibelt system. Trap Alarm et er alarm og varslingssystem for velvære-avdelingen og hospitalet, samt kjølerom og frys, om bord på The World.

– Det er spennende med slike anbud når leveransen ikke er et standard produkt, men krever kompetanse og sammenstilling av produkter. I dette tilfellet fikk vi med oss Level Power & Automation. De skjønte umiddelbart oppgaven slik at vi sammen kunne levere et produkt i tråd med de krav skipet stilte og til en konkurransedyktig pris. Ekstra gøy er det når kunden er cruise skipet The World, smiler Arne Ringen som er daglig leder i Com Con.

Leveransen omfatter alarmpunkter, lokale betjeningspanel, samt sentralt kontrollpanel med visuell lokalisering av alarm. Utstyret skal leveres nå i år, mens installasjon er planlagt på vårparten i 2019.

– The World er en god referansekunde. Cruisebåten er ikke et ordinært cruiseskip, men et flytende leilighetskompleks som seiler verden rundt. Det er en utfordring at skipet er i kontinuerlig drift og har en «hemmelig» seilingsplan. Vi fikk utført en befaring om bord i forbindelse med et besøk i Europa i sommer, så får vi se hvor i verden vi får gjennomført installasjon og idriftsettelse utpå våren engang, sier Ringen.